Private lease voor particulieren

Private lease voor particulieren

Ook jij je favoriete auto!

Ben je als particulier op zoek naar een nieuwe auto dan heb je heel veel keus. De ene auto is nog mooier dan de andere. Private lease is dan de meest geschikte oplossing omdat het in veel gevallen goedkoper is dan het zelf kopen van een auto. Je hebt als particulier de beschikking over jouw favoriete nieuwe auto zonder dat je daar de volle investering voor hoeft te doen.

Net zo eenvoudig als aanschaf mobiele telefoon

Eigenlijk is het net zoals met de aanschaf van een mobiele telefoon. Deze kun je ook inclusief bundel abonnement per maand aanschaffen en heb je online inzage in je bundel.

Private autolease werkt ook zo. Je kiest je favoriete auto, kiest het aantal maanden en hoeveel kilometers je denkt te gaan rijden en alle onderstaande service en kosten zitten in je “bundel” en daar heb je dus geen omkijken naar.

  • Onderhoud reparatie en banden
  • Pechhulp door heel Nederland
  • Vervangend vervoer
  • All Risk Verzekering
  • -BTW
  • Verhaalbijstand
  • Afschrijving en rente
  • Haal- en brengservice bij onderhoud
  • Wegenbelasting (geïncasseerd door Belastingdienst)


Alleen de brandstof, bekeuringen en eventuele méér kilometers vallen buiten de 'bundel' en zijn dus direct voor je eigen rekening.

 

Private lease voor werknemers

Je vindt het belangrijk mobiel onafhankelijk te zijn? Zowel op werkgebied als in je privéleven? Met Private Lease van Carlounge ben jezeven dagen in de week mobiel tegen een vaste lage leaseprijs. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je waar je maandelijks aan toe bent.

Private lease voor starters

Net afgestudeerd en direct aan de slag. Met het openbaar vervoer naar je werk is niet altijd een pretje. Je wilt op tijd en fris bij je afspraken aankomen. Tijd voor een auto. Het liefst een auto die representatief is en niet voor financiële verrassingen zorgt. Alleen vergt dit een investering die je nu nog niet kunt of wilt doen.

Private lease voor gepensioneerden

AOW'ers ook welkom bij Carlounge lease

Er wordt vaak gedacht dat er minder behoefte is aan mobiliteit na het pensioen. Maar juist als je de AOW-gerechtigde leeftijd hebt bereikt dan heb je alle vrijheid en is het juist fijn om geen zorgen te hebben over onderhoud en reparatie van uw auto. Met het gespaarde geld koop je liever geen nieuwe auto meer en op het risico op onderhoud zit je zeker niet te wachten.

 

Wil jij alle voordelen weten van het private leasen bij Carlounge? Kijk dan hier